There's still a subtitle issue with the latest firmware 1.3

Discussion in 'ZIDOO X8' started by Bak, Jan 27, 2017.

  1. Bak

    Bak New Member

    Hi guys,
    I have a Zidoo X8 with the latest firmware (1.2.11) and I still experience an issue with subtitles : the "italic" ones are still not properly handled (they are shown with the "<i>" and not in italic).

    Moreover, my X8 shuts down by itself when I watch a movie (of course I don't push the on/off button).
    Have you already heard about this problem?
    Thanks a lot for your update regarding these big issues.

    Otherwise, the X8 is a wonderful box, this is really a good device.

    Best regards
     
  2. GiseoPark

    GiseoPark New Member

    me too same problem
     
  3. Beni2360

    Beni2360 New Member

    Hi. My problem.
    Is missing bold font choice
    A black frame is missing letters.
    I'm sorry I do not speak english, only the Google Translate.
    Yours Beni
     
  4. Marcell P

    Marcell P New Member

    Me to same problem is in Home Theater applications.
    Subtitles can not to show italic, bold, underlined fonts (Example: <i>How are you?</i> instead of How are you?)
    My suggestion would be the subtitle coding:
    <b>bold</b>
    <i>italic</i>
    <u>underline</u>

    Perhaps another 3D subtitle problem: I would like the subtitles in 3D, do not be subtitle text offset.

    Thank you for everything! I have a Zidoo X8 and very good the device, and i waiting to next update!
    Marcell

    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 5, 2017
  5. freeroc

    freeroc Active Member SUPER Administrator Zidoo TECH Supporter Beta test group

    Yes, we are rechecking the code from subtitles part. These bugs will be fixed.
     
    Marcell P likes this.
  6. Marcell P

    Marcell P New Member

    Thank you for your infomation! ;)
     
  7. Beni2360

    Beni2360 New Member

    Ó, ty for your information.
     
  8. Bak

    Bak New Member

    Ok perfect.
    I can't hardly wait the next update
     
  9. Bak

    Bak New Member

    Hi guys,
    I have a Zidoo X8 with the latest firmware (1.3) and I still experience an issue with subtitles : the "italic" ones are still not properly handled (they are shown with the "<i>" and not in italic).

    Thanks a lot for your update regarding thise big issue.
     
  10. Beni2360

    Beni2360 New Member

    Hi guys,
    I have a Zidoo X8 with the latest firmware (1.3) and DTS audio playback after pause crepitate.???
     
  11. freeroc

    freeroc Active Member SUPER Administrator Zidoo TECH Supporter Beta test group

    Is it internal subtitle or external subtitle? Only italic ones in external subtitles can be display properly.
     
  12. Tukker

    Tukker Member

    Internal utf8 srt (the same as external) not working correct.
    Where is the option to always prefer external subs ?
     
  13. HaoSs

    HaoSs Well-Known Member Beta test group Contributor

    first thing. update to 1.4.4
     
  14. Tukker

    Tukker Member

    Of course, first thing i did.
    External player can not handle internal utf8 srt the right way......should be core business.
    I dont have the time to rip the subs from 1200 serie episodes.
     

Share This Page