OpenSubtitles has banned subtitles download w/o login

Discussion in 'ZIDOO X9S' started by furriest, May 2, 2019.

  1. furriest

    furriest New Member

    Now, when you download subtitles, you get only "In order to continue OpenSubtitles subtitles service you need to Log In" as a subtitles.
    I can find no fields to add your login information in Settings.
    Is there any solution for this issue?
     
  2. Emmanuel81

    Emmanuel81 New Member

    Is this for a movie you have on a hard drive? Or are you streaming the movie from an app?
     
  3. HaoSs

    HaoSs Well-Known Member Beta test group Contributor

    in zdmc ? there is login in the addon tab after you install the sub addon
     
  4. furriest

    furriest New Member

    This is for movies on hard drive.

    I use "media center" without any additional plugins. Firmware version is 2.1.25.
    Where can I find settings for this menu?

    [​IMG]
     
  5. HaoSs

    HaoSs Well-Known Member Beta test group Contributor

    i don't think media center uses OpenSubtitles so login is not required.
     
  6. furriest

    furriest New Member

    Yes, it does. Because after downloading it shows the line I quoted in the first post.
     
  7. HaoSs

    HaoSs Well-Known Member Beta test group Contributor

    strange,. mine never does ask for anything. what version of HT2.0 you use ?
     
  8. furriest

    furriest New Member

    I've never thought that HT2.0 is connected with Media Center, so I didn't use it. I just use the Media Center app to access video files on my NAS.
    Now I ran HT2.0 but couldn't find version information in there. Where exactly can I find that information?
     
  9. HaoSs

    HaoSs Well-Known Member Beta test group Contributor

    settings/ about

    add source for the movies and try play it using HT2.0
     
  10. furriest

    furriest New Member

    My bad, I saw QR and didn't see the version number at the bottom of the screen.
    It is version 2.2.8.
     
  11. furriest

    furriest New Member

    I added the source to HT2.0 and played movies from there. Nothing changed.
    It shows "In order to continue OpenSubtitles subtitles service you need to Log In" after I download subtitles in the menu.
     

Share This Page